Hier wonen over ongeveer:
(dit is slechts een indicatie)
dagen
uren
minuten
seconden

Bereikbaarheid van de
huurappartementen

Sint-Jakobsschelp vind je in De Markiezaten. Een nieuw, waterrijk woongebied aan de zuidkant van Zeekant. De huurappartementen van Sint-Jakobsschelp zijn goed bereikbaar. Vanaf de A4 rijd je via de Olympialaan, langs het Krabbenwater zo het Nonnetje op. Daar parkeer je gemakkelijk je auto voor de deur. Reis je met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 7 minuten loopafstand.

De omgeving van
Sint-Jakobsschelp

Het appartementengebouw Sint-Jakobsschelp ligt direct aan het water. Dit is een voorbode van wat je in de omgeving mag verwachten. Bergen op Zoom ligt in een prachtig, waterrijke omgeving dicht bij Zeeland. Aan de andere kant van de A4 is het groen en kun je eindeloos wandelen, mountainbiken en hardlopen in de bossen langs bijvoorbeeld de Balsedreef.

Voorzieningen in
Bergen op Zoom

De huurappartementen van Sint-Jakobsschelp liggen gunstig ten opzichte van de voorzieningen. Winkelcentrum Het Kompas ligt op 3 minuten fietsafstand. Hier haal je je dagelijkse boodschappen. Naast een supermarkt is hier ook de huisarts, tandarts en het Post NL pakketpunt. Voor een nog uitgebreider aanbod van winkels en gezellige horeca fiets je in 10 minuten naar hartje Bergen op Zoom.

Genieten van uw vrije tijd in
Sint-Jakobsschelp

Je bent vrij. Wat ga je doen? Sporten? Dat kan bij de sportschool aan De Boulevard. Even verderop – richting het Cort Heijligerspark – zijn de sportvelden van diverse clubs. Je hebt het dus voor het kiezen. Ook als je een avondje uit wilt. Dat kan gewoon in eigen stad. Lekker uit eten, naar de film of genieten van een voorstelling in het theater.

Lekker op het
strandje liggen

Bergen op Zoom heeft zijn eigen zee en strand. Met de strandtas over de schouder wandel je op een mooie dag zo richting De Boulevard. Hier geniet je van een dagje strand en ontspannen in eigen stad. Aan De Boulevard vind je allemaal leuke eettentjes. Pak je aan het einde van de dag nog een terrasje?

Het bruisende centrum van
Bergen op Zoom

Het mooie centrum met veel historische gebouwen is oud. Maar alleen in bestaansjaren. Verder bruist Bergen op Zoom aan alle kanten. Aan het Marktplein leeft het altijd. Omringd door restaurants en cafés met gezellige terrassen is dit zonder enige twijfel de gezelligste plek van Bergen op Zoom. En wat is het hier fantastisch winkelen. Grote ketens en kleine boetiekjes wisselen elkaar af. Terecht dus dat Bergen op Zoom al drie keer de titel ‘Mooiste binnenstad’ in de wacht heeft gesleept.

Lekker wandelen en fietsen
in de omgeving

Aan het Markiezaatsmeer ligt het Reimerswaalpark. Gewoon een fijne plek om een wandelingetje te maken. Dicht bij huis en echt wel de moeite waard. Maar heb je nou wat meer tijd, dan raden wij je aan om de A4 even over te steken. Want daar tref je een prachtig, bosrijk gebied waar je al je energie kwijt kunt of juist nieuwe op kunt doen.

Locatie bezoeken?

Wil je weten waar Sint-Jakobsschelp gebouwd wordt en hoe je ernaartoe moet rijden? Klik op ‘route berekenen’ en je ziet het vanzelf.

ROUTE BEREKENEN